A.C.L.-A.C.K.

INTERNATIONAAL VERVOER

Interventies & internationaal vervoer A.C.L.-A.C.K.

Vakantie is voor iedereen een moment van ontspanning. Maar jammer genoeg kan er ook tijdens de vakantie een ongeluk gebeuren of kunnen patiënten ziek worden.

Vele vakantiegangers zijn hier echter op voorzien en hebben dan ook via de verzekeringsmaatschappijen een reisverzekering afgesloten.

Dit houd in dat vele kosten worden gedekt maar dat zij ook met vervoer thuis geraken. Al dan niet met medische begeleiding.

Ambulancedienst A.C.L.-A.C.K. heeft contracten met verschillende verzekeringsmaatschappijen afgesloten waardoor wij in staat zijn om de patiënten op een comfortabele manier over te brengen van buitenland naar huis of ziekenhuis voor verdere medische verzorging. De ziekenwagens die hiervoor worden ingezet zijn conform volgens de richtlijnen uitgerust en bieden alle comfort die de patiënten verdienen.

Ook patiënten die geen verzekering hebben afgesloten kunnen op onze diensten rekenen. Ook voor zij die medische begeleiding nodig hebben voorzien wij het nodige materiaal en personeel. Dit kan van hulpverlener naar verpleegkundige en tot ARTS gaan. 

Wenst u meer informatie? Vul hieronder het formulier in en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Interventies & dienstverlening
Ambulance A.C.L.-A.C.K.

error: Content is protected !!